LOGO HVP
VredesMagazine
 
Het tijdschrift VredesMagazine verschijnt 4 keer per jaar, telt gewoonlijk 36 pagina's per nummer en wordt per post toegezonden.
 
Degelijke maar niet te lange artikelen over het werk voor een wereld zonder oorlog, economische uitbuiting en onderdrukking. In het blad is ook telkens een dossier opgenomen, verzorgd door de redactie van VD Amok.
 
Een jaarabonnement op VredesMagazine kost € 10,-. Abonneren kun u via de website.
Voor leden van het Haags VredesPlatform en de Wilpf en voor donateurs van Stop de Wapenwedloop en VD AMOK is het abonnement op VredesMagazine gratis.
 
VredesMagazine is een gezamelijke uitgave van het Haags VredesPlatform (HVP), Humanistisch Vredesberaad (HVB), Vredesbeweging Pais, Samenwerkings- verband Stop de Wapenwedloop, Antimilitaristies OnderzoeksKollectief VD AMOK en de Women's International League for Peace and Freedom (WILPF) afdeling Nederland.
 
De oude nummers kunt u downloaden als PDF bestand.
Vredeskoerier
 
Het digitale tijdschrift Vredeskoerier verschijnt een onbepaald aantal keren per jaar en speelt vooral in op de actualiteit.
 
Wilt u geen nummer missen, abonneer dan op de gratis E-mail versie. U krijgt een E-mail zodra er een nieuw nummer verschijnt en kunt die dan direct downloaden.
U kunt zich opgeven bij Gerrit Frijstein:
E-mail naar adres

De Vredeskoerier is een gezamenlijke uitgave van het Haags VredesPlatform en het Humanistisch Vredesberaad.
 
De Vredeskoerier verschijnt sinds februari 2012 als digitaal tijdschrift. Het is een opvolger van het blad 't Kan Anders, dat in gedrukte vorm verscheen. Oude nummers kunt u downloaden van de website van Vredesbeweging PAIS.
Een andere opvolger van 't Kan Anders die vaker verschijnt is de compacte digitale nieuwsbrief VredesNieuws. Ook deze nieuwsbrief is gratis. U kunt abonneren op de website van Vredesbeweging PAIS.